Sådan lærer du at spille roulette

For et så simpelt spil som roulette, er det alligevel pakket med meget spænding. Se, hvordan croupieren pisker en kugle rundt på rouletten, og sats på, hvor du tror, at den ender med at lande henne. Med så mange måder at spille og vinde på, er roulette bestemt et spin værd. Her kan du læse mere om, hvordan du spiller på rouletten.

Kom godt i gang

Før du sætter dig ned ved et bord for at spille på rouletten, skal du kigge efter et lille tegn med minimumsindsatsen indenfor og udenfor. Det udvendige indsats angiver, hvor meget du minimum skal satse på ydersiden. Det indvendige angiver det samlede beløb du minimum skal satse på indersiden. Dette vil vi komme nærmere ind på herunder.

Når bolden hvirvler rundt om roulettehjulet, skal du lægge dine chips ned på dine yndlingsnumre, farverne rød eller sort, eller en kombination af de to. Du kan satse på tallene 1 til 36, der skifter farve mellem rød og sort plus 0 og 00, som er grønne.

Desto mere generelt du vælger at satse, desto større er dine odds også for at vinde. Det betyder dog også at belønningen er mindre, hvorimod hvis du er mere specifik i dit valg, vil sandsynligheden for at vinde være mindre, men derimod vil indsatsen også være større.

  1. Placer dine chips i firkanterne på det nummererede layout på bordet for at gøre dine indsatser gældende. Du kan vælge at lave inside bets, outside bets eller begge dele.
  2. Indvendige indsatser foretages på individuelle tal eller små grupper af tal på indersiden af ​​bordet.
  3. Udvendige indsatser placeres på de ydre kanter af bordet. Du kan vædde på, at ethvert rødt tal kommer op, eller ethvert sort nummer. Eller ulige eller lige tal. Eller store grupper af tal.
  4. Du har indtil croupieren siger man ikke man indkassere flere indsatser til at få dine chips, hvor du vil have dem med i spillet.
  5. Se så bolden hoppe rundt på rouletten, indtil den standser på et enkelt nummer, og se om du er heldig og har vundet.

Kan du så vinde?

Roulette er et spil der udelukkende handler om held. Dygtighed og strategi er ikke en del af ligningen. Det betyder ikke noget, om du vinder tre gange i træk eller 20, dine odds på hvert spin er altid de samme. Det eneste du kan kontrollere er, hvor meget du satser, hvor længe du spiller, og hvor ofte. For at lære mere om rouletten, kan du læse mere på: http://roulettesystemer.dk