Rekrutteringseksperter til bestyrelse, mandskab og ledelse

Next rekruttering som er et landsdækkende netværk af erfarne eksperter, branche- og fagspecialister samt management konsulenter, der dækker hele Sjælland, Fyn, Jylland og de omkringliggende øer. 

Next Rekrutteringsbureau er yderst passionerede omkring det rette match ved rekruttering – samt udvikling af potentiale gennem mennesker og teams. Next Rekruttering med få fastansatte og en lang række tilknyttede konsulenter, der sikrer høj kvalitet, fagspecifik kompetence og ekspertviden indenfor forskellige brancher. 

Next besidder en hel del kompetencer

Next Rekruttering besidder en hel del forskellige kompetencer indenfor mange forskellige brancher og felter. Vi har lavet en overskuelig liste, hvor du kan læse mere om hvilke kompetencer, det drejer sig om.

  • Salg & salgsledelse:

Ved Next Rekruttering er vi eksperter i at levere sælgere, salgschefer og salgsdirektører på højt niveau til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder, som kan varetage en række alsidige salgs opgaver i mindre, mellemstore og større virksomheder. 

  • Finans & økonomi:

Next Rekruttering har meget erfaring og succesoplevelser med rekruttering af profiler som  økonomidirektører, revisorer og regnskabschefer, og andre væsentlige generelle profiler til bogholderiet via et stort og dygtigt netværk i branchen.

  • Ingeniør & konstruktion:

Rekruttering til konstruktions- og ingeniørbranchen er et af Next Rekrutterings specialer. Next Rekruttering har et hold af kompetente folk som kan varetage en masse forskellige opgaver indenfor konstruktions- og ingeniørbranchen.

  • Medical & Pharma:

Udviklingen i lægemiddel- og medicinalindustrien går stærkt fremad og efterspørgslen er høj på farmaceuter, biomedicinere og biologer, og efterspørgslen stiger kun. Next Rekruttering har netværket af farmaceuter, biomedicinere og biologer.

  • IT & Tech:

På grund af stor efterspørgsel i IT & Tech branchen samarbejder Next Rekruttering med flere rekrutteringseksperter for at finde egnede kandidater – både udviklere, dataloger, dataingeniører og datamatikere, når det gælder IT & Tech branchen. Efterspørgslen har aldrig været højere, og man vurderer at efterspørgslen kun vil gå stødt op ad fra nu af. 

  • Industri Produktion Kontor:

Hos Next Rekrutteringsbureau har de et stort netværk af generalister, som benyttes i forskellige brancher. Vi finder alt fra receptionister og køkkenledere til smede og elektrikere i vores netværk. Kort sagt så kan Next Rekruttering stille mandskab til alle slags opgaver. 

Next Rekruttering har også et bredt netværk af seo-eksperter, som kan alt indenfor søgeoptimering, men Next Rekruttering har i den grad også et bredt netværk af digitale eksperter, som kan understøtte en masse opgaver, som social media, webdesign og andre digitale opgaver. 

Next Rekruttering har også at skarpt hold af inbound eksperter, som kan stå for alt, når det kommer til digital markedsføring.