Indvendige døre til dit hjem

Der kan være flere grunde til, at du skal udskifte de indvendige døre i dit hjem. Det kan være, at du står over for en totalrenovering. Måske du skal bygge dit eget hus og også her finde løsninger på indvendige døre. Eller også trænger du blot til en udskiftning af dine nuværende døre.

Uanset valg af dør, er der et væld af muligheder at gå på udforskning i. Det kan virke som en jungle, men det store udvalg kan også være en inspirerende rejse på vejen til at finde den eller de helt rette løsninger til dig og dit hjem.

Døre med ruder

Måske du ikke havde overvejet denne type døre, og egentlig var fast besluttet på en almindelig solid dør. Men her er der en masse muligheder at vælge mellem, og der er egenskaber ved en dør med ruder, som du ikke får med en dør uden. Alene det, at det kan åbne et rum op og skabe en helt ny fornemmelse.

Når du skal vælge en dør med ruder, er der flere forskellige muligheder. Du kan vælge forskellige antal af fag (antallet af ruder), og disse varierer derfor i størrelse. Du kan fx få en dør med tre store kvadrater, der fylder hele dørens flade. Du kan også få døre med flere mindre ruder, og det er en smagssag, hvad der tiltaler dig, og hvad der passer til det sted, hvor døren skal være.

Brede/Dobbelt døre

Brede dobbeltdøre kaldes også for franske døre. Det er en fantastisk mulighed for at kunne åbne pladsen op mellem to rum, så det næsten føles som om, at de hænger sammen. Her er det også muligt at vælge døre med forskellige antal og størrelser af ruder. Jo færre ruder, jo større fag, og her vil lyset lukkes optimalt ind. Det er derfor værd at overveje denne løsning, hvis du vil have den størte fornemmelse af åbenhed og luft.

Skydedøre

Skydedøre er et anderledes valg, men kan være en smart løsning for mange. Det er værd at nævne, at eftersom du skyder døren til side, sparer du altså pladsen, hvor en dør normalt ville åbne sig op. Det kan være en praktisk løsning til lige netop dit hjem. Her findes også en masse forskellige muligheder for skydedøre med glas, og det er en pæn og åben løsning, både når døren er åben og lukket. Når døren er skudt til side, giver det luft, at du kan se væggen gennem ruderne. Det modsatte kan nemlig virke lukket.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *