Hold øje med dine medarbejdere med timeregistrering

Hvad kan timeregistrering? Her får du alt den info du har behov for – for at sikre din arbejdsplads fungerer formiddabelt. 

Timeregistrering? Hvad kan det og hvad er det? jo nu skal du høre – det er måden, hvor på både du, dine kollegaer og ansatte sparer tid, penge og kan organisere hverdagen meget nemmere. 

Med timeregistrering får det professionelt værktøj som giver overblik over afholdt og planlagt fravær. Derudover bliver du opdateret med en status af alle medarbejderes fravær. Det gør således at det er forbi med ansattes forespørgsler om rest saldi og du får en mulighed for at se grafisk på et overblik over alt fravær hos medarbejderne. Alt fravær tegnes direkte ind på fraværsplanen og du vil ikke længere skulle bruge en enorm mængde tid på at planlægge ferie med de ansatte da det bliver så let med systemet. 

Nu handler det blot mere om – hvordan alle får den korrekte løn for den aktuelle arbejdstid, hvilket tidsregistreringen netop går ind og hjælper på med det samme. Det kommer arbejdspladsen til gode – da det ikke længere vil være tvivl om aktuelle komme/gå og pause tider. Det sikrer en åbenhed om arbejdstid og lige forhold for alle. Det er et enormt brugervenligt system som skaber overblik og er overskueligt for ledelsen – når noget skal rapporteres. Løn kontoret sparer enorme mængder tid og alt fungerer bare 100 procent. Arbejdsaktiviteterne kan også registreres – her kan du se hvordan medarbejderne har brugt af arbejdstimer på hver enkelt aktivitet, eller aktuelt forbrugt tid på en ordre. Kundernde faktureres med det samme – du får altså som chef et overblik over det udførte arbejde hos hver enkelt medarbejder og sidst men ikke mindst kan et  tidsregistrerings programt føre til højere omsætning, fordi der nu er pålidelig rapportering af faktisk forbrugte arbejdstimer.
 

Systemet er så nemt og virker optimalt – selv dine medarbejdere vil finde god grund til at anvende systemet på arbejdspladsen. Så når I først opdager, hvor stor værdi simpel tidsregistrering giver – vil ikke fortryde det. I kan også få tilbudt ordreregistrering og flex/afspadsering, som kan tilkøbes når som helst til jeres pakke. Derudover kan i få et elektronisk stempelur til arbejdspladsen – hvilket kan gøre det nemt for lønkontoret at eksportere registreringerne direkte til lønsystemet. F.eks. er DanTimer kompatibelt med blandt andet Dataløn, Bluegarden, Lessor, MultiData, Pro-løn og MS-Dynamics. Du får altså adgang til de allerbedste terminaler på markedet, både på pålidelighed og holdbarhed og effektivitet. 
 

 

Læs også hos mft2.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *