Guide: Find den bedste springmadras

Springmadras

Hvilken springmadras du vælger til din seng, kommer til at være helt afgørende for, at du kommer til at få en god nattesøvn.

Vi mennesker bruger normalt 6-8 timer på at sove i døgnet, hvilket altså tydeligt viser hvor vigtigt vores søvn er. Vi skal have muligheden for at få det fulde udbytte af alle disse mange timer, for at vi kan have et optimalt liv kørende i de resterende timer i døgnet.

Det er altafgørende, at man tager udgangspunkt i sig selv, sin krop og sine behov når man går på udkig efter en springmadras. Man vil tilmed hurtigt opdage, at det kan være det værd, at bruge penge og tid på at finde en springmadras der har en god kvalitet.

Springmadrassen er afgørende for hvordan du kommer til at sove. Dette betyder også, at hvis du ikke har valgt den bedste madras til din seng, kan du nemt og hurtigt komme til, at få ondt i ryggen eller andre steder på kroppen.

Derfor får du her et fantastisk bud på en skøn springmadras.

Bedst i test

BN Latex springmadrasser adskiller sig i den grad fra andre springmadrasser ved først og fremmest at have langt flere pocketfjedre pr. kvadratmeter. I en normal springmadras finder man omkring 200-250, hvor denne springmadras har hele 300. Dette er rent faktisk med til, at give din krop langt bedre støtte og derfor også en langt bedre nattesøvn.

Pocketfjedrene gør det muligt, at dele selve madrassen op i hele 7 komfortzoner. For at sammenligne, har de fleste springmadrasser et max på 5 komfortzoner. Med disse 7 komfortzoner, får du en differentieret støtte ned igennem hele din krop. Det er nemlig sådan, at din krop har brug for mere støtte der hvor den vejer mest. Dette kan de 7 komfortzoner give den.

Udover disse pocketfjedrer er der også et lag af latex på de steder, hvor din krop har brug for ekstra støtte. Latex er et materiale der er både spændstigt og elastisk på samme tid. Dette hjælper med til, at din krop bliver givet mere modstand på de tungere områder.

Hvis du også har fået blod på tanden til at give dig i kast med at finde den perfekte springmadras, så kan du læse meget mere om forskellige test af springmadras. Her finder du endnu flere springmadrasser, så du får dannet dig selv det bedste overblik og derved bliver det meget mere overskueligt for dig, at vælge den helt rigtige.