Forkæl dit barn og dig selv med god samvittighed

At forkæle dit barn og dig selv er en vigtig aktivitet, som du ikke må glemme i den travle hverdag. Dog kan det være en jungle at finde gode kvalitets produkter til barn og mor, særligt i en tid hvor overproduktion af billige produkter gør det svært at finde hoved og hale i, hvad der er kvalitet og ikke er kvalitet. Derfor bør du, når du skal forkæle dit barn og dig selv, gå ind på MamaMilla og se vores udvalg af produkter. Her kan du købe en lang række forskellige produkter både til baby og mor – og du kan endda gøre det med god samvittighed! Vi er nemlige miljøbevidste og kvalitetsbevidste, hvilket blot kommer dig til gode! Så læs med her, hvor vi beskriver vores miljøbevidste valg og certificeringer, eller gå direkte ind på vores hjemmeside MamaMilla og se vores udvalg allerede idag! 

Miljøet er vigtigt for os alle

Hos MamaMilla er vi miljøbevidste for vores skyld, for din skyld og for alles skyld. Når vi udvælger vores produkter, så gør vi det med miljøet for øje, det vil sige vi stræber efter kun at finde produkter, som er 100% OEKO­-TEX® standard 100 certificerede. Dette gør vi, fordi det er vigtigt for os at du som kunde nemt og overskueligt kan anskue, hvordan finde produkter er blevet produceret. Med denne certificering kan du derfor hurtigt spotte det miljøbevidste valg, som vi har gået op i, så du får god kvalitet og god samvittighed, når du køber hos os. 

Ingen kemikalier og hormon forstyrrende stoffer

Ud over vores miljøbevidste valg, så går vi som sagt også op i den bedste kvalitet. Dette gør vi blandt andet for dit og dit barns sikkerhed, for at undgå negtive konsekvenser ved brug af vores produkter. Derfor er vores produkter nøje udvalgt ud fra certificerede ordninger, hvor vi undgår kemikalier i vores produkter, som kan være skadelige for dig og dit barn. Vi har også nøje udvalgt vores produkter således at de ikke indeholder hormon forstyrrende stoffer, som i sidste ende kan skade dit barns udvikling. Du kan se mere om vores certificeringer på vores hjemmeside, men allerede nu kan du med ro i sindet handle hos MamaMilla og vide, at vores produkter IKKE indeholder kemikalier eller hormon forstyrrende stoffer. 

Så gå ind på vores hjemmeside idag og se vores store udvalg af nøje udvalgte, kvalitetssikrede og miljøbevidste produkter til dig og dit barn!

1 kommentar til “Forkæl dit barn og dig selv med god samvittighed”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *