Fordele ved at pantsætte dit guld

Pantsæt guld

Ligger du også inde med gamle guldsmykker eller andet i guld, som du bare ikke ved hvad du skal bruge til? Så er det muligt, at få guldet pantsat og samtidig få penge lige med det samme. Udover dette kan du købe dit guld tilbage igen, lige når du vil.

Hvis du står og mangler penge her og nu, kan det være en oplagt mulighed at pantsætte sit guld. Det betyder med andre ord også, at du kan få lov til at beholde arvestykker og andet guld, fordi du som kunde kan købe det tilbage på et senere tidspunkt.

Skridt for skridt

Der er 4 trin i denne pantsættelses proces.

Ansøg: Når du har taget den endelige beslutning for at pantsætte dit guld er det første du skal gøre, at ansøge enten online eller kigge forbi Pantsats fysiske butik.

Vurdering: Når du ansøger online, bliver der foretaget en helt uforpligtende vurdering og du kan være garanteret at eksperterne, der foretager denne vurdering, sørger for at du får den helt rigtige pris.

Udbetaling: Før du kan få pengene udbetalt, bliver der indgået en kontrakt om salget af guldet. Kontrakten er blandt andet din garanti og sikkerhed for, at du kan købe dit guld tilbage på et senere tidspunkt. Når guldet er indleveret, vil du modtage pengene. Guldet vil herefter opbevares på det forsikrede lager.

Tilbagekøb: Når du skal tilbagekøbe dit guld, er det til den pris der i forvejen er blevet aftalt. Hvis det er muligt for dig, kan du altid tilbagekøbe dit guld før planlagt. 

Fordele

Der er som sagt en masse fordele ved at pantsætte dit guld. Og du får her en mere overskuelig gennemgang af netop disse.

  • Du kommer til at få penge her og nu, men samtidig undgår du at sætte dig selv i gæld eller på andre måder, at optage dyre lån.
  • Du har altid muligheden for, at købe dit guld tilbage igen.
  • Det har ingen betydning om du er registreret hos RKI eller har en anden form for gæld. Din økonomi vil ikke blive taget i betragtning, blot det du indleverer.
  • Du vil få en hurtig udbetaling og du modtager pengene ligeså snart, du har indleveret guldet.
  • Sidst men ikke mindst er det altafgørende, at du som kunde altid får en retfærdig pris på dit guld.

Så hvis du er blevet inspireret til, at pantsætte dit guld, så er alt du skal gøre, at følge dette link; Guldpriser