Få den perfekte fredag aften med vennerne

Vi kender det allesammen: Følelsen af fredag… Man er hjemme fra en travl uge, og nu står den på en tiltrængt weekend. Det er fredag, og der skal ske noget, men hvad? Er du også en af de mange danskere som elsker følelsen af fredag, men ikke altid lige ved, hvad det er som skal ske? Læs med her og få 5 forskellige fredag aftener som du helt sikkert vil elske! 

5. Fede Fredagaftener

Filmaften 

Er der noget mere afslappende efter en lang weekend som en god tiltrængt filmaften? Nej vel! Lav stuen om til din egen lille hjemmebiograf med dynerne i sofaen, popcorn og cola klar på sofabordet og ikke mindst invitere din bedsteven/veninde eller kæreste til en hyggelig filmaften. Der er et hav af muligheder at vælge imellem! Du kan finde de gode gamle klassikere og ikke mindst nyheder på Blockbuster – mere nostaltisk og hyggeligt bliver det ikke. 

Spilleaften 

Hvornår har du sidst fundet brætspillet frem og inviteret vennerne over på en spilleaften? Brætspil er blevet utrolig populært over de seneste par år, og danskerne er vilde med det! Invitere venneflokken over til et brætspil, og hav kolde øl klar i køleskabet, så er der dømt en god fredagaften! Mangler du et godt brætspil derhjemme til? Så prøv: Bezzerwizzer

Byturen 

Hvis der er dømt ren og skær weekend resten af ugen, og du ingen planer har hverken lørdag eller søndag, hvorfor ikke så bruge den på en bytur fredag! Inviter studiekammeraterne/kollegaerne med i byen, og hyg jer om enten farverige drinks på en klub, eller måske spil et spil med terninger og billige øl på en hyggelig lille bar. Det er ideelt at tilbrænge resten af weekenden med pizza, cola og ikke mindst tømmermænd. 

Middag

Måske har du længe gået med tanken om at prøve kræfter med det asiatiske køkken? Eller blevet interesseret i en indisk ret? Hvis fredagaften er fri, så find kogebøgerne frem og eksperimentere med ny lækre opskrifter. Prikken over i’et er at invitere vennerne over til at bedømme din nye ret – det vil de elske! 

Aktiviteten

Hvis du er fuld af energi efter arbejdet/skolen og det er fredag, hvad er så bedre end at bruge den på en aktivitet? Spørg din kæreste eller ven/veninde, om I ikke skal tage et spil badminton i sporthallen? En tivoli tur med aftensmad derinde og og masse forlystelser, stand-up med en masse kolde øl og ikke mindst grin. kom ud og prøv noget du sjælendt gør!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *