Efterbehandling af betongulv

Efterbehandling af nyt betongulv er nødvendigt for at sikre betongulvets levetid, samt sikre, at overfladen er glat og jævn. Det kræver særlig behandling ved efterbehandling af betongulv, og det er vigtigt at benytte efterbehandling af god kvalitet for at sikre et langt leveliv for din beton. 

Hos Kem-Tek får du løsninger på efterbehandling af betongulv af den bedste kvalitet samt den bedste pris på markedet. Dermed er du ikke blot sikret, at dit betongulv behandles med den bedste efterbehandling mulig, men du sikrer også, at dit budget ikke bliver fuldstændig sprængt. 

Du kan læse meget mere om Kem-Tek og deres efterbehandling af betongulv inde på hjemmesiden epoxybelægning. Du kan også læs med herunder hvor du får en kort præsentation til deres efterbehandling af betongulv kaldet epoxybelægning. 

Kem-Tek er eksperter i epoxygulv

Hvis du har fået anlagt epoxygul, så er det Kem-Tek, som du vil have fat i. Ved at benytte EPW belægning, som er en to-komponents belænging, får du det flotteste resultat for dit epoxygulv. EPW indeholder meget fyldig maling, som skaber et flot og jævn resultat på dit epoxygulv. 

Denne belægning er også nem at vaske, den er fuldstændig fast over for ridser, den er resistent for kemikalier og så kan du endda vaske gulvet med højtryksrenser uden problemer. 

EPW er et yderst vandigt lag, som faktisk kan er egnet til både træ, beton, eternit og grundmalet metal. Men det er særligt godt til betongulv, da det giver et flot resultat, som vil holde i mange år frem. 

Epoxybelægning til dit betongulv

Epoxybelægning er selvnivellerende og vedhæfter sig godt på et fast grundlag som et betongulv. Kem-Tek anvender en epoxybelægning fra KEMPOX 4915, som ikke indeholder nogle opløsningsmidler, og derudover afgiver den ingen smags- eller lugtgener. 

Kempox 4915 har mange anvendelsesmuligheder. Det kan anvendes til forsegling af gulve uden fyldstof, til gulvbelægning med fyldstof, til renovering og ved reparation af beton, hvadenten dette er betongulve, trapper, veje, broer, eller noget helt femte. Det kan også anvendes til områder som har været udsat for enten hård kemisk eller mekanisk belastning. 

God service og mange muligheder

Hos Kem-Tek får du den absolut bedste service på markedet. Du kan altid ringe eller skrive til dem og få en uforpligtende samtale om dine muligheder inde på epoxybelægning

Du kan også besøge dem på deres adresse i Viborg, hvor du kan se deres udstilling af forskellige muligheder indenfor betongulve og andet. 

De tilbyder en lang række tilslagsprodukter udover epoxybelægning. Du kan finde tilslagsprodukter såsom bauxit, dynagrip, flakes, granit, farvet kvarts og kvarts. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *