Bliv stærkere med en Pull Up Bar

Fitnessbegrebet er efterhånden blevet et udbredt fænomen, som mange danskere er blevet meget glade for. Der findes mange forskellige måder at træne på, og forskellige øvelser og redskaber alt afnhængig af, hvad du gerne vil træne.

Hvis du gerne vil træne din ryg og din arme på en effektiv måde, skal du læse med her. En Pull Up bar er efterhånden blevet et rigtigt populært træningsredskab, og det kan vi faktisk godt forstå. 

Hvad er en Pull Up Bar?

En Pull Up Bar er et genialt redskab, som du bruge, hvis du gerne vil træne derhjemme i stedet for at smutte en tur i fitnesscenteret. Idéen med en Pull Up Bar er, at hive dig op i den og på den måde træne dine arme og din ryg. Direkte oversat betyder en pull up en kropshævning, og det betyder, at du skal bruge din egen kropsvægt. Du hæver dig op ved hjælp af dine armmuskler, skuldrer og ryggen. 

Der findes mange forskellige former for Pull Up Bars, så det handler om, at du finder en, der passer lige nøjagtig til din træning og ikke mindst til din kropsvægt. Dem er lavet i et sollidt materiale, da du jo selvfølgelig skal kunne hænge i den. Hvis den ikke er lavet i et godt og robust materiale, kan du faktisk komme slemt til skade, da du kan falde ned og slå dig. 

Hvad træner træner du med en Pull Up Bar?

Som nævnt tidligere, er det hovedsagligt din ryg og dine arme med en Pull Up Bar. Det er en form for styrketræning at benytte sig af dette redskab og det betyder også, at du endelig ikke må give op, hvis du til at starte med ikke, kan lave en pull up. Det kræver en masse øvelse, og hvis du er ihærdig nok, så skal det nok komme. Når du først har formået at tage en, så gælder det bare om at blive ved. Før du ved af det, kan du tage 10!

Typer af Pull Up Bars

Der findes et hav af forskellige typer af Pull Up Bars. Du kan b.la. anskaffe dig en, der kan sidde i din dørkam. Den kan du tage frem og sætte op, lige når du har lyst. Du kan også vælge at få fat i en ribbe til væggen. Den er utrolig sikker og give dig mulighed for at træne en lang række af forskellige øvelser. 

En Pull Up Bar er et meget effektivt redskab, hvor du virkelig får styrkert musklerne i overkroppen. Så skynd dig at kaste dig ud i det! 

Læs også Træningsudstyr til hjemmetræning om Pull Up Bar hos fadeit.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *